Geschiedenis

Knapzakroute Rensenpark Oktobermaand Kindermaand

19 en 26 oktober 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
In het kader van Oktobermaand Kindermaand organiseerden we een knapzakroute door het Rensenpark. Aan deze speurtocht konden kinderen gratis deelnemen. Bij ontvangst kregen zij een knapzak gevuld met wat lekkers.

Greendrinks MoVital

17 oktober 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Bij deze Greendrinks bij MoVital gaven Peter Hagel en Robin Sijbom duidelijke uitleg over vitaliteit van mensen. Voor zowel grote bedrijven als privé. Door een combinatie van wetenschap en praktijkvoorbeelden werd duidelijk waarom veel (bedrijfs)sport- en afvalprogramma's niet het gewenste resultaat opleveren en welke aanpak wel werkt. 

Aftrap Sterk Techniek Onderwijs Nieuwe Veste Coevorden

17 september 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Ruim tachtig ondernemers, docenten en ambtenaren waren aanwezig op De Nieuwe Veste in Coevorden om de aftrap van het Sterk Techniek Onderwijs mee te maken. En om met elkaar verder te spreken over de concrete uitwerking van de regionale plannen en verdere samenwerking tussen onderwijs, ondernemers en overheid. 4 Green Support / Innofuture organiseerde deze aftrap samen met de directie van De Nieuwe Veste. 

Greendrinks Plastic Ambassadeurs

12 september 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Deze keer stond bij de Greendrinks het recyclen van petflessen centraal. Een prachtig project van Peter Boonstra van Plastic-ambassadeurs waarin hij met meerdere lokale partijen de handen ineen heeft geslagen. 

Betekenisvol Ontmoeten vanuit Betekeniseconomie Drenthe

24 mei 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
4 Green Support is onderdeel van Betekeniseconomie Drenthe en organiseert bijeenkomsten met het thema ‘duurzaamheid’. Op 24 mei 2019 ontmoeten we elkaar bij Toolbox, waar we een rondleiding krijgen en inspirerende verhalen horen over de verschillende initiatieven en ondernemingen die hier actief zijn. We wandelen met de deelnemers door het Rensenpark en bespreken ondertussen de vraag; 'Wat kan ik bijdragen aan de Betekeniseconomie'?. Ook komt wethouder Guido Rink langs om het gesprek aan te gaan over wat betekenisvolle ondernemers nodig hebben van de gemeente.

Green Drinks bijeenkomst De Nieuwe Start

9 mei 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Tijdens de bijeenkomst maken de Green Drinks deelnemers kennis met De Nieuwe Start. Hier worden jonge mannen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt intensief begeleid richting zelfstandigheid. In een leer-werkomgeving komen zij weer in een dagritme en leren ze van alles op gebied van bijvoorbeeld metaal- en houtbewerking, koken en autotechniek.

Emmen Goes Eco

​28 April 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
De 4e editie van Emmen Goes Eco. Dit jaar waren er weer leuke, lekkere, innovatieve duurzame producten te vinden en allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Doggywalk in het Rensenpark 

22 April 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
In deze 2e editie van Doggywalk in het Rensenpark konden baasjes met hun viervoeter een leuke ronde door het Rensenpark lopen, een behendigheidsparcour uitproberen en een fotoshoot met hun hond houden. 

Introductiebijeenkomst Betekeniseconomie

22 maart 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Vanuit Betekeniseconomie Drenthe draagt 4 Green Support bij aan interessante bijeenkomsten.

Bijeenkomst KHN Drenthe thema ‘Duurzaamheid'

5 maart 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Voor Koninklijke Horeca Nederland organiseert 4 Green Support een thema-bijeenkomst Duurzaamheid in de horeca.

Tweede dag Innofuture

2 februari 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Tijdens dag 2 van Innofuture 2019 is iedereen welkom. Een drukbezochte, succesvolle eerste editie waarbij techniek & innovatie centraal staan. Met onder andere robots, drones, een Tesla auto, simulaties, wetenschappelijke proefjes en gaming kunnen bezoekers volop zelf doen en ervaren.

Eerste dag Innofuture

1 februari 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
De eerste dag van Innofuture 2019 in Fletcher Hotel te Emmen. Met onder andere robots, drones, een Tesla auto, simulaties, wetenschappelijke proefjes en gaming kunnen bezoekers volop zelf doen en ervaren.

Landelijke bijeenkomst Betekeniseconomie

11 januari 2019
Meer Info
4 Green Support Logo
Vanuit Betekeniseconomie Drenthe werkt 4 Green Support samen met andere Drentse ondernemers om betekenisvol ondernemen te stimuleren en bijeenkomsten te organiseren. Tijdens de eerste landelijke bijeenkomst ontmoeten we ook de andere Betekeniseconomie groepen uit Groningen, Friesland, Twente, Achterhoek, Brabant, Noord-Holland en Salland.

Greendrinks Back to Nature in Bargerveen

13 december 2018
Meer Info
4 Green Support Logo
Met de laatste Greendrinks van 2018 gaan we ‘back to nature’ in Bargerveen. We gaan op bezoek bij de grootste schaapskooi in Nederland, nemen een kijkje bij de ‘meukvrije’ slager De Woeste Grond en zagen bij Restaurant Wollegras hoe natuurproducten uit de streek, zonnestroom en personeel via Buurtsupport een duurzame oplossing vormen.

Beursvloer Emmense Uitdaging

28 november 2018
Meer Info
4 Green Support Logo
Stichtingen, vereniging, bedrijven en burgerinitiatieven verkennen vraag en aanbod en helpen elkaar verder op weg. Beursmeester Hans ten Cate zorgt samen met de mannen en vrouw onder de hoge hoeden voor mooie verbindingen. Uiteindelijk worden er 27 mooie matches gemaakt en helpen we elkaar, met gesloten portemonnee, verder.

Nieuwe projectmedewerker Anneloes Alberts in dienst

14 november 2018
Meer Info
4 Green Support Logo
Projectmedewerker Anneloes Alberts gaat 4 Green Support ondersteunen en daarnaast eigen projecten uitvoeren zoals de Doggywalk en Knapzakroutes.

Kracht On Tour Emmen ontwerp en uitvoering netwerkspel

24 november 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Bij Kracht On Tour Emmen laat 4 Green Support 180 vrouwen de kracht van netwerken ervaren door middel van een leuk netwerkspel. Op het evenement staat de vraag centraal ‘Hoe krachtig kun en durf jij te zijn als vrouw?’. 4 Green Support ontwierp en begeleidde het spel.

Eerste match Emmense Uitdaging: 450 kerstmannenpakken

18 november 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Een mijlpaal: de eerste match voor de Emmense Uitdaging is gemaakt. Rotary serviceclubs in Emmen schenkt 450 kerstmannenpakken aan maatschappelijke organisaties via de Emmense Uitdaging. De pakken worden ingezet bij onder andere een Santa Walk, het rondbrengen van kerstpakketten o.a. vrijwilligers. Buurtsupport en Het Wereldhuuske uit Klazienaveen helpt met het transport van de pakken. Een mooi begin van stichting Emmense Uitdaging waarbij we veel mensen hebben blij gemaakt!

Aftrap Emmense Uitdaging

10 oktober 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Kick-off van de Emmense Uitdaging. Een mooi begin van stichting Emmense Uitdaging waarbij we veel mensen hebben blij gemaakt!

Eerste editie Emmen Goes Eco

26 juni 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Op de eerste editie van Emmen Goes Eco laten ondernemers uit Emmen en omgeving zien welke mooie producten zij in hun assortiment hebben. Producten die niet alleen goed zijn voor de consument, maar ook goed voor mensen (eerlijk gemaakt) en het milieu (lokaal, bio, eco). Na deze succesvolle eerste editie wordt Emmen Goes Eco een jaarlijks terugkerend event.

Ontwerpwedstrijd duurzame tas Emmen Goes Eco

Mei 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Ontwerpwedstrijd voor een nieuwe duurzame tas in het teken van de eerste editie van Emmen Goes Eco. Wel …… x mensen stuurden hun ontwerp op en uit 3 finalisten kozen we uiteindelijk…

Organisatie Open Coffee Club Emmen

21 april 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Samen met Eerlijk Drenthe organiseren we een Open Coffee Club in Emmen. De Open Coffee Club is een laagdrempelig netwerk moment voor ondernemende mensen uit de omgeving van Emmen en Eerlijk Drenthe is een sociale onderneming van Pro Emmen die zich tot doel heeft gesteld werkgelegenheid te creëren voor inwoners die onder de participatiewet vallen.

Duurzame Dates deelname

14 april 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Deelname 4 Green Support aan de Duurzame Dates in het Provinciehuis in Assen. Op deze dag ontmoeten duurzame initiatieven uit de Drentse samenleving, overheden en experts elkaar in het provinciehuis in Assen.

Biofoam logobord in ontvangst genomen

April 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
Een draagbaar logo dat ook nog eens duurzaam en organisch is. Dacht je dat het piepschuim is? Mis! We zijn blij met onze nieuwe BioFoam logobord, gemaakt door Quick Reclame.

Nieuw logo

Februari 2016
Meer Info
4 Green Support Logo
4 Green Support krijgt een fris, nieuw logo met daarop ons nieuwe motto ‘Verbinden, Organiseren, Co-creëren’. We plaatsen uiteraard gelijk een nieuw bordje aan de deur! Het nieuwe logo is een ontwerp van Tamara Sieben van Medior Media.

Eerste event: KledingSwop

9 september 2015
Meer Info
4 Green Support Logo
Ons eerste event! De KledingSwop in samenwerking met Bee Dressed bij het Boheems Paradijs in Holsloot. Tijdens deze avond werd er veel kleding geruild en genoten van biologische hapjes en drankjes bij het kampvuur.

Oprichting 4 Green Support

September 2015
Meer Info
4 Green Support Logo
Langere omschrijving van het timeline event. Beperk de tekst tot een middellange paragraaf voor het beste resultaat.  

Links

Op de kaart

In de media