Linking sustainable impact

De verbinding voor duurzame impact in de regio

Alle betrokkenen verbinden, bij het maken van een duurzame impact in de regio. Wij creëren dat, waar behoefte aan is

Wie wij zijn

Een sterk team van 4²

Vanwaar de kwadraat? Omdat wij het niet alleen met zijn 4-en doen. Elk project, elk evenement en elk initiatief draaien wij met een groep enthousiaste collega’s. Dat zijn mensen van de horeca of van de schoonmaak. Studenten of stagiaires. Iedereen is bij ons even belangrijk en draagt bij aan de impact die we maken.

Wat we doen

Samen impact maken

Wij creëren verbinding. Verbinding tussen de partijen die ervoor zorgen dat er een duurzame impact gemaakt kan worden. Dat betekent dat iedereen moet begrijpen wat er gebeurt: Overheid, Ondernemers, Onderwijs maar ook Onze buren, want een duurzame impact maak je met de hele regio. We organiseren evenementen, coördineren langdurige projecten en zorgen voor beleving. Want beleven is de beste manier van begrijpen.

Waarom we dat doen

Omdat er behoefte aan is

Wij zien de behoefte. Vaak zien partijen zoals de overheid, ondernemers of onderwijs deze ook. Maar zelfs wanneer zij deze behoefte niet zien, steken wij de handen uit de mouwen en organiseren we iets. We willen dat innovatie niet stil komt te liggen, maar zo snel mogelijk bij alle stakeholders komt. “We hebben allemaal ogen, maar we zien allemaal hetzelfde”, en zo kan er input vanuit een onverwachte hoek komen die een blijvende impact maakt. Een houdbare toekomst maken we met zijn allen, wij verzorgen alleen de verbinding.

Waar we wat doen

In het hart van onze buren

Het Rensenpark in Emmen. Het stadshart, voorheen het Noorder Dierenpark. Nu beheerd door de Gemeente Emmen, als stadspark, maar ook als plek waar ondernemingen die een grote maatschappelijke impact maken, mogen huisvesten. Soms werken we buiten, dan horen we de vogels fluiten en komen we weer in contact met onze buren, zo realiseren we ons telkens weer waarom die houdbare toekomst zo belangrijk is.