Een duurzame verbinding

Samen naar een houdbare toekomst, dat doen we voor…

De partijen die normaal niet zo makkelijk met elkaar in aanraking zouden komen.

Ondernemers

Duurzaam ondernemen, zichtbaar maken

Innovatie begint bij ondernemers. Het cliché: samen zijn we sterker, is ook hier weer van toepassing. Ondernemers verbinden met andere ondernemers om te co-creëren, ondernemers verbinden met onze buren, om te laten zien wat voor impact zij op de regio maken. Maar ook het onderwijs en de overheid toegankelijk maken.

Overheid

Samen voor een duurzame toekomst

De overheid is een belangrijke spil in onze verbinding. Onze evenementen bieden een platform waar overheidsinstanties en ambtenaren kunnen samenwerken met het bedrijfsleven, het onderwijs en onze buren. Door deze samenwerking ontstaan nieuwe inzichten en synergiën die bijdragen aan het ontwikkelen van effectief beleid voor een duurzame toekomst.

Onderwijs

Innoveren is aan te leren

Onderwijs is de sleutel tot vooruitgang, en onze evenementen richten zich op het betrekken van onderwijsinstellingen bij de transitie naar duurzaamheid. Leerkrachten, studenten en scholieren hebben de mogelijkheid om te ontdekken wat er mogelijk is voor een houdbare toekomst. Op een makkelijke manier onderwijs in contact brengen met de grote wereld van innovatie.

Onze buren

Geen ver van je bed show

Hey buur! Bij ons draait alles om samenwerken voor een betere buurt en een bete toekomst. We willen innovatie toegankelijk maken, daar hebben we jou bij nodig. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor ons allemaal. Doe je mee?